C4 support Hvorfor dette tiltag Hvem er vi? Tilpasninger i C4 Kontakt os

Der skal ikke herske tvivl om, at Microsoft Business Solutions (tidl. Navision og før det Damgaard Data) er i sin fulde ret til at pensionere C4.

Ligeledes skal der heller ikke herfra sås tvivl om hvorvidt det tilbud, der i forbindelse med "pensioneringen" blev givet i forbindelse med opgradering fra C4 til et andet Navision-produkt var fordelagtigt eller ej.

Men...

Det er klart, at ingen kan forbyde dig at fortsætte med at benytte programmet, hvis du har købt det.

Det er også klart, at uanset hvor godt tilbuddet om tilbagekøb ved opgradering til f.eks. C5 var, så betød det, at du skulle have penge op af lommen hvis du ville have den samme funktionalitet som du havde i C4 - og havde du lavet ændringer i design af kartotekerne og udskrifterne, kunne det blive temmelig dyrt at skulle have en forhandler til at lave de samme ændringer i C5 eller at tage på kurser for at lære at lave ændringerne selv.

Valgte du derfor at fortsætte med C4, skal du vide, at der stadig er mulighed for at få hjælp til C4, hvis der er noget, der går galt...
OBS: Dette er ikke en officiel Microsoft eller Navision side. Al hjælp faktureres pr. påbegyndt time. Vi tilbyder ikke gratis hjælp!